Change your cookie preferences
Kategórie
 
 
 
 
 
 

Jedinečný darček pre dieťa? To je Brum Brum.

Nekonečná zábava a rovnováha na celý život!

 

 

PREDSTAVUJEME  ODRÁŽADLO BRUM BRUM

Lotyšská značka balančných bicyklov BRUM BRUM priniesla do sveta dizajnu jedinečný kúsok. Brum Brum začali vytvárať pre svoje vlastné deti, a tak značka prezentuje tie najvyššie štandardy a najlepšie funkcie, na aké mohli majitelia prísť. Toto odrážadlo, ktoré má čisté línie, je bezpečné, a navyše dizajn chráni zdravie. Brum Brum ponúka zábavu pre náročnú generáciu detí!

 

DIZAJN BRUM BRUM

ŠTÝLOVÝ RÁM BRUM BRUM

Jednoduchosť tohto odrážadla sa stala kľúčovým prvkom. Jeho kvalitná konštrukcia z brezovej preglejky, dubu a orecha, je spracovaná tak, aby zdôraznila tvar rámu. Štýlový ohnutý rám nespĺňa len estetickú funkciu. Tento tvar rámu dáva každému bicyklu prirodzené odpruženie, ktoré je viac než potrebné, keďže sú kolesá vybavené bezdušovými plášťami odolnými proti prepichnutiu.

PRIRODZENÁ ROVNOVÁHA

Počas jazdy sa deti učia rozvíjať svoje motorické aktívne zručnosti tým najprirodzenejším spôsobom. Riadidlá majú maximálny uhol natočenia 45°, aby sa minimalizoval „jackknifing“.

MATERIÁLY BRUM BRUM

Jedným zo základných kameňov dizajnu je, že je šetrný k životnému prostrediu, takže všetky materiály sú získavané zodpovedne. Jednotlivé diely sú špeciálne vyrobené pre Brum Brum v pobaltskom regióne. Prepracovaný rám odrážadla Brum Brum je vyrobený z najkvalitnejšej preglejky z baltskej brezy a dubu.

 

 

 

FUNKCIE, KTORÉ NADCHNÚ

 

Nápadité funkcie odrážadla ocenia aj tí najnáročnejší. Ľahké drevené odrážadlo drží pohromade iba jedna skrutka a jeho veľkosť umožňuje zmeniť jednoduchý kolíkový mechanizmus. Odrážadlo je nielen na jednu sezónu – keď rastie dieťa, rastie s ním aj odrážadlo. Ľahkosť mu dodávajú aj 12-palcové kolesá, ktoré sú obalené v bezdušových pneumatikách odolných voči prepichnutiu, a zabezpečujú bezpečnosť pre nohy dieťaťa. Neutrálnu polohu pri jazde zabezpečuje najmä ohyb v zadnej časti sedadla. Kvalitný výber materiálov pri jeho výrobe je základným pilierom pre jeho odolnosť. Prirodzené odpruženie je vďaka ohnutému rámu. A obal, ten ľahko premeníte na stojan.

 

 

 

 

 

 

Odrážadlá pre deti sú vždy testované na maximum. Častokrát zaznamenajú pády a údery. Práve preto mala značka Brum Brum jediný cieľ pri výrobe – odrážadlo musí byť čo najkvalitnejšie. Brum Brum ako hodnotný balančný bicykel rozvíja detský zmysel pre rovnováhu a kinetiku.

Navyše vidíte sami, Brum Brum vyzerá úžasne!

 

Viac o produkte Brum Brum tu: Drevené odrážadlo Brum Brum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia